Discoshows

Discoshows

Een groep professionele feestmakers uit Overijssel gaat er wekelijks voor de volle 100% tegenaan. Schoolfeesten, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en themashows, het kan ons niet gek genoeg!


Voor de uiteenlopende feesten beschikken wij over een ruim gevuld DJ-bestand waar de basis ligt voor een geslaagd feest. Met meer dan 150 shows per jaar zijn wij dan ook zeer gedreven in het laten swingen (en zingen) van mensen. Bij alle shows streven wij naar een verzorgd geheel. Zo worden kabels netjes weggewerkt, staat er een modern dj-meubel en zal de Diskjockey ruim voor aanvang, keurig verzorgd klaar staan. Daarnaast is alle apparatuur van A kwaliteit zodat de kans op storingen tot een minimum beperkt wordt.


Vaak krijgen wij de vraag: “ is het mogelijk om jullie als no-name te boeken? ” Antwoord: Ja, wij werken voor diverse zalencentra, evenementen- en boekingsbureaus onder het ‘no-name’ principe. Hierbij verzorgen wij namens de betreffende opdrachtgever het feest. U treft dan ook geen grote logo’s, stickers of andere reclame uitingen aan op onze equipement, zodat zowel diskjockey, apparatuur en meubel multifunctioneel inzetbaar zijn.


Heeft u een show in gedachten welke niet vermeld staat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een show op maat.