Weddingshows

Weddingshows

Disco-xl, uw bruiloft in vertrouwde handen.


U gaat binnenkort trouwen en heeft de muzikale omlijsting nog niet concreet? Graag laten wij u door middel van deze pagina onze mogelijkheden zien.Het spreek voor zich dat wij met alle plezier een (informeel) vrijblijvend gesprek plannen voor meer informatie en eventuele vragen.


De laatste jaren is er een sterke trend waarneembaar bij de invulling van een bruiloft. Waar men eerder ging voor een traditionele band is de drive-in show tegenwoordig aan de winnende hand. Zo is een goede band zeer prijzig en afhankelijk van een repertoire. Wij spelen hier op in door u een unieke formule met 200 feestgarantie! Een sensationele bruiloftshow waarbij het draait om uw mooiste dag. Op stijlvolle manier zal het feest tot een echt feest gemaakt worden. Verzoek plaatjes worden vooraf doorgesproken en u kan altijd rekenen op een allround en bovenal ervaren diskjockey.


Voor eventuele stukjes zijn microfoons aanwezig en de muziek zal uit een helder en fris klinkende geluidset uw gasten naar de dansvloer zuigen. U zoekt nog een leuke openingsdans? Vraag bij het boeken van de Disco-xl happy wedding eens naar de tips van onze Diskjockeys.

Tips:
Verlichte dansvloer