Exclusive Weddingshow

Exclusive Weddingshow

Altijd al willen trouwen als een ware prins en prinses. Laat u betoveren door de special effects en flair van de exclusieve wedding party.


Led zuilen, rode loper en spetterende high tec lichtshow maken deze show tot een trendy en bovenal unieke wedding party. De zaal wordt hierbij geheel uitgelicht en voorzien van trendy eye catchers voor een unieke beleving. De trendy led zuilen maken door de wisselende kleuren een geweldige sfeer. Een normaliter ”koude zaal” zal enorm opfrissen en uw gasten zullen versteld staan van het effect. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer zaaleigenaren zelf al overgaan tot het aanschaffen van led producten om de “standaard” bruiloftzaal een ander sfeerbeeld te geven! Creme de la crème.


Een vraag die wij vaak gesteld krijgen is de volgende: “Is het ook mogelijk om zowel een band/act samen met een discoshow te boeken?” Jazeker, de drive-in show zal de pauzes van de band opvullen met een aanvullend repertoire, zodat u nog meer kan genieten van de beste hits & live muziek !


Tips:- Een saxofonist of percussie speler is een perfecte aanvulling op deze show. - Als optie wordt een verlichte aluminium truss constructie geleverd, aangevuld met een verlichte dansvloer!
Tip: De Exclusive Weddingshow is ook te boeken in combinatie met een verlichte dansvloer!


 

Tips:

Een saxofonist of percussie speler is een perfecte aanvulling op deze show.

Als optie wordt een verlichte aluminium truss constructie geleverd, aangevuld met een verlichte dansvloer!