Saturday Night Fever

Saturday Night Fever

Beleef een sprankelende avond met deze unieke 70’s & 80’s show voor jong en oud!


Deze swingende avond wordt gevuld met muziek uit vervlogen jaren. Een feestelijk aangeklede zaal vol verlichting, disco en glitterbollen laten u terug gaan naar deze geweldige tijd. Onze enthousiaste diskjockey zal deze vrolijke avond tot een spetterend feest maken waarbij de hoelahoep zeker niet zal ontbreken.


Ja, ja..., maar dat is nog niet alles. Er wordt tevens een sensationele saterday night fever muziekquiz georganiseerd waarbij uw kennis van de 70’s & 80’s op ludieke wijze wordt getest.


Kortom, dit is een avondje lekker swingen, kletsen, gezelligheid met een tikkeltje nostalgie.


Hierbij inbegrepen:
- Spetterende drive-in discoshow met vele give aways.
- Diverse interactieve spelen. (Hoelahoep, dobbelspel, discobingo etc.)


Eventuele uitbreidingsmogelijkheden op dit thema:
- Verlichte dansvloer
- Popcornmachine
- Milkshakes.


Show opties:

Xtreme Elvis: boek nu de interactieve Elvis show als aanvulling op deze avond. Een live optreden in twee blokken van ongeveer 15 minuten zal de zaal volledig op zijn kop zetten.

Blues brothers act: een geroutineerd duo zal een ware act opvoeren van ongeveer 20 minuten met vele show items en thema attributen. De act welke als grap begonnen is tijdens de jaarlijkse playbackshow zorgt tegenwoordig voor meer dan 40 optredens per jaar. Deze twee rasentertainers zijn dan ook een graag gezien gast op diverse feesten en partijen.