Waarom DISCO-XL?

Waarom DISCO-XL?

Waarom een weddingshow, themashow, karaokeshow of discoshow boeken bij DISCO-XL? Daar zijn genoeg redenen voor!

DISCO-XL is onderdeel van MC-PRO showproductions, wat betekend dat we altijd de beschikking hebben over de beste materialen voor onze shows. Daarnaast brengt dit nog vele andere voordelen met zich mee.

Ruim 5 jaar ervaring
DISCO-XL is al 5 jaar succesvol actief met haar shows.

Onze DJ's hebben kennis én ervaring
Onze DJ's hebben niet alleen de kennis over de materialen waarmee zij werken, maar hebben al meerder jaren ervaring. Daarnaast werken wij met veel DJ's die zich gespecialiseerd in een bepaald genre. Wanneer u bij ons bijvoorbeeld een weddingshow boekt, kunt u er gerust op zijn dat deze DJ al meerdere jaren weddingshows draait!

De juiste uitraling vinden wij een belangrijke factor
Want wij vinden het belangrijk dat onze shows er altijd keurig en netjes uitzien. Ons personeel is netjes gekleed, en we werken met nette en professionele materialen. Onze shows zijn altijd hoogwaadig afgewerkt, en zien er altijd even mooi uit!

Jullie wensen staan centraal
De wensen van jullie, en jullie gasten, staan centraal en bepalen de muziekkeuze van onze DJ's. Tijdens het boeken van een show denken wij met jullie mee en wanneer jullie wensen hebben, zullen wij altijd ons uiterste best doen om deze te vervullen.

Demoavonden van onze weddingshows
DISCO-XL houdt regelmatig demo-avonden van onze bruiloftshows. Dit zijn avonden waar wij een aantal opstellingen van onze weddingshows hebben neergezet. Tevens zijn hierbij ook een aantal DJ's aanwezig, zodat jullie een persoonlijk gesprek kunnen hebben met hen. Wilt u meer informatie over de data? Neem vrijblijvend contact met ons op.