Tropical party

Tropical party

U zoekt een leuk idee voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest? Het zomerse themafeest Tropical beach party is een spectaculair tropisch feest welke uiterst geschikt is voor alle soorten feesten!

Dit unieke themafeest beleef je in Het Schwarzwald te Rijssen (Overijssel). Op deze tropical beach party heet onze presentator u van harte welkom waarna u van onze ervaren trainer een cursus salsadansen krijgt. U geniet vervolgens van een koele Tropische Cocktail terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de diskjockey.

Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creeren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De exotische danseressen nodigen u ook uit om samen met hen de limbo te dansen. Kortom, het is Feest! Een echt Caribisch en tropisch themafeest

Tijdens dit themafeest is onze feestzaal voorzien van diverse decorstukken als olie vaten, kokosnoten, palmbomen, tropical dj booth, en diverse opblaasbare thema attributen.